Görevde Yükselerek Profesör Ünvanı Alan Öğretim Üyelerimiz Cübbelerini Giydi

11 Juni 2024 - Dienstag

Üniversitemizin görevde yükselerek profesör ünvanı alan öğretim üyeleri Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle cübbelerini giydi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’ın görevde yükselen öğretim üyelerine cübbelerini giydirdiği törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Y. Murat Bulut da katıldı. Törende Tıp Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Fen Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Ziraat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Eskişehir Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan 55 öğretim üyesi profesörlük cübbelerini giydi.

İletişim için E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr
ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi play

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi

11 Juni 2024

Üniversitemiz Hastanesi Yeni Tanıtım Videosu Yayında!