Üniversitemiz ana yerleşkesi olan Meşelik Yerleşkesinde; Merkezi Yemekhane adı altında düzenlenen binanın zemin katında bir adet mutfak, birinci ve ikinci katlarda öğrenci yemek salonları ve üçüncü katta akademik ve idari personel yemekhanesi bulunmaktadır. Bunun dışında Bademlik Yerleşkesinde bir, Ali Numan KIRAÇ Yerleşkesinde bir, Organize Sanayi Yerleşkesinde bir Mahmudiye Yerleşkesinde bir, Sivrihisar Yerleşkesinde bir ve Sivrihisar Yerleşkesinde bir olmak üzere, Merkez Yemekhane binası dışında toplamda 6 adet öğrenci ve personel yemek salonunda, öğrenci ve personelin beslenme gereksinimleri karşılanmaktadır. Merkez Yemekhane binasındaki mutfaktan adı geçen bütün yemek salonlarına taşıma usulü ile hizmet verilmektedir.
Meşelik Yerleşkesinde bulunan Merkez Yemekhane binasındaki öğrenciye ait bir ve ikinci kattaki yemek salonlarında aynı anda toplam 1794 öğrenci ve üçüncü kattaki Akademik ve İdari Personel yemek salonunda 570 kişi yemek yiyebilmektedir. Diğer altı adet yerleşkelerde bulunan yemek salonlarında aynı anda toplam 497 öğrenci ve personel yemek hizmeti alabilmektedir.
Merkezi Yemekhane Salonlarında ve diğer 6 adet dış birimlerdeki salonlarda tüketilmek üzere günlük ortalama 7500 kişilik yemek üretimi yapılmaktadır. Yemek menüleri günlük kalori ihtiyaçları (öğrenciler açısından) düşünülerek 4 çeşit olarak düzenlenmektedir.
Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın beslenme ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla işletilen yemekhane mutfağı ve salonlarının sağlıklı, düzenli ve hijyenik koşullarda hizmet vermesi sağlanmakta ve denetlenmektedir.
Beslenme konusunda mevcut yemek salonları dışında Merkez Meşelik Yerleşkesinde Üniversitemizin İktisadi İşletmesi bünyesinde ve ayrıca özel şirketler tarafından birçok yerde Fast Food ve kantin hizmeti verilmektedir.