Ana Sayfa / Duyurular

Üniversitemiz Öğretim Üyesi ve Öğrencisinin Başarısı

Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2017 - Salı

1967 yılından beri faaliyetlerine devam eden, Avrupa’nın en prestijli insan genetik araştırma derneklerinden biri olan ESHG (European Journal of Human Genetics)’nin geleneksel yıllık kongrelerinin sonuncusu, 2017 yılının Mayıs ayında Danimarka’nın Kopenhag şehrinde yapılacaktır. Bu kongrede Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Didem Turgut Coşan danışmanlığında Üniversitemiz Biyoteknoloji ve Biyogüvenlik Anabilim Dalı Öğrencisi Aylin Dal’ın Yüksek Lisans tez çalışması “First evidence supporting 'Genometastasis Hypothesis' in co-culture systems” adıyla sunulacak olup, çalışma organizasyon ve dernek komitesi tarafından çok sayıda katılımcı arasından seçilerek “Fellowship for European Countries” ödülüne layık görülmüştür.

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr