Ana Sayfa / Duyurular

ESOGÜ Valide Malhatun Anaokulu Ön Kayıtları Hakkında Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 29 Haziran 2018 - Cuma

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Valide Malhatun Anaokulu Gündüz Bakım Evi'nin ön kayıt başvuruları 2 Temmuz 2018- 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacak olup 23 Temmuz 2018 - 3 Ağustos 2018 tarihleri arasında asıl kayıtlar gerçekleştirilecektir. 30-31 Temmuz 2018 - 1 Ağustos 2018 tarihlerinde 16.00-17.00 saatleri arasında veli tanıtım etkinliği düzenlenecektir. Ön kayıt için 36-69 aylar arasındaki çocuklar başvuruda bulunabileceklerdir. 67, 68, 69 aylık çocuklar için veli dilekçesi veya sağlık raporu bırakılması gerekmektedir. Diğer başvurular dikkate alınmayacaktır. Ön kayıtlarda öncelikli olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personelinin çocukları için yapılan başvurular değerlendirilecek olup yer kaldığı takdirde dışarıdan yapılan başvurular dikkate alınacaktır.

Başvuruları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Valide Malhatun Anaokulu web sayfası kayıt işlemleri kısmı, ön kayıt bölümünden gerçekleştirebilirsiniz:

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr