Mezuniyet Törenlerine Ulaşım ve Trafik Düzenlemeleri Hakkında Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2019 - Perşembe

Üniversitemizde 26-27 Haziran 2019 tarihlerinde saat 18.30’da gerçekleşecek olan mezuniyet törenlerine katılacak mezunlar, mezun yakınları ve personelimizin, törenlerin yapılacağı Üniversitemiz Stadyumuna ulaşımlarını sağlamak üzere belirtilen tarihlerde saat 16.00’dan itibaren Üniversitemiz Hastanesi Acil Servis alt tarafındaki Otacı Kafe önü ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi M4 Binası önünden servis araçları hareket edecektir. Yoğunluk durumuna göre, servis araçlarının törenlerin başladığı saate kadar sefer yapması öngörülmektedir. Otacı Kafe önünden kalkacak araçlar, İlahiyat Fakültesi önünden de yolcu alarak Stadyum istikametine devam edecektir.

Mezuniyet tarihlerinde otopark alanları için ayrılan yerler haritada gösterilmiş olup, söz konusu tarihlerde yaşanacak yoğunluk esnasında trafik düzeninin sağlıklı yürütülebilmesi için, mezuniyete katılacakların araçlarını yol kenarlarına park etmeyip sadece otoparklara park etmesi önemle rica olunur. Mezuniyet törenlerine katılacak tüm mezun, mezun yakınları ve Üniversite personelinin, görevli personele anlayış göstermesi önemle rica olunur.

ESOGÜ Rektörlüğü

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr

• ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR