Enformatik Bölümü'nden ESOGÜ Ders Yönetim Sistemi Eğitimi

Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2019 - Çarşamba

Üniversitemiz Enformatik Bölümü tarafından 18 Temmuz 2019 Perşembe günü “21. YY Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: Moodle-Tabanlı ESOGÜ Ders Yönetim Sistemine Giriş” (Temmuz  2019) itimi  verilecektir.  ESOGÜDYS’ye ilgi duyan ve öğrencilerle iletişim ve paylaşım platformu olarak ESOGÜDYS'yi kullanmayı arzulayan tüm akademik personelimize duyurulur. Ayrıntılı bilgi duyuru ekinde sunulmuştur.

Ekli Dosyalar :

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr

• ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR