Üniversitemizin Paydaşı Olduğu İKAF’23 Başladı

4 mai 2023 - jeudi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, 04-05 Mayıs 2023 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) başladı. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen İKAF’23 açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CBİKO Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’ın da aralarında bulunduğu 19 paydaş üniversitenin rektörlerinin yanı sıra iş dünyasından katılımlarla gerçekleştirildi.

Üniversitemizin de standının yer aldığı İKAF’23’e çok sayıda firma, kurum ve kuruluş stant açarak katılırken, fuar kapsamında öğrenciler iş ve staj görüşmeleri yapabilecek, ayrıca düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör-öğrenci buluşmalarından faydalanabilecek.

5 avril 2024