Ana Sayfa / Duyurular

ESTEM Projesi İlk Aşamayı Başarıyla Geçti

Yayınlanma Tarihi: 7 Eylül 2018 - Cuma

Üniversitemiz Hücresel Tedavi, Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM), T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından 52747863-100.00-E.4976 sayı ve 31/10/2017 tarihli resmi yazı ile açılan Araştırma Altyapısı Proje Çağrısı’na “Aşı ve Biyomedikal Cihazlar” çağrı alt alanlarından “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hücresel Tedavi, Kök Hücre Üretim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTEM) Altyapısı” proje başlığı kapsamında 66.214.828,36 TL bütçe ile başvurmuştur.

İlgili proje ilk aşamada başarılı bulunmuş ve Proje Yürütücüsü Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayla Eker Sarıboyacı ve ekibi 18.09.2018 tarihinde ikinci aşama için panel sunusuna davet edilmiştir.

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr