Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÖZMER)

Hakkında: Merkez; basılı ve elektronik sözlük çalışmalarına teorik katkıda bulunmak, basılı ve elektronik sözlük uygulamaları yapmak, yapılan araştırmaları ve araştırmacıları desteklemek, bilgi üretimini sürekli hale getirmek, üretilen bilginin dolaşımını ve paylaşımını sağlamak, bu konuda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak sözlükbilimi çalışmalarının yaygınlaştırılmasını sağlamaktadır.

Merkez Müdürü: Prof. Dr. Erdoğan Boz

Web Sitesi: sozmer.ogu.edu.tr

İletişim adresi:  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Meşelik Kampüsü Odunpazarı, Eskişehir

Telefon: 0 (222) 239 37 50 / 2350